OVER KOUDIJS PERFORMANCE IMPROVEMENT (KPI)

“PASSIE VOOR CONTINU VERBETEREN, DAT IS WAT ONS DRIJFT”

Koudijs Performance Improvement is opgericht vanuit de passie om ondernemingen te stimuleren en te begeleiden bij het verbeteren van bedrijfsprestaties. Effectiever, efficiënter en wendbaarder samenwerken om bedrijfsprocessen te verbeteren en de concurrent een stap voor te kunnen blijven.
 
Waarom we dat doen?
Omdat wij gelukkig worden als er met energie, samenwerking en focus vernieuwing wordt gerealiseerd. Omdat wij weten hoe belangrijk het is dat iedereen actuele en begrijpbare informatie heeft om tijdig te kunnen bijsturen en resultaten ook echt verbeteren. Omdat we blij worden als processen versimpelen door digitalisering.
Van elkaar weten wat er speelt, wat er beter kan en wat de prioriteiten van deze verbeteringen zijn. Kortom een duidelijk beeld van verbeterprojecten en de noodzaak. Maar ook het tempo en het effect op het realiseren van de organisatiedoelen. Dat is de kracht van continu verbeteren.

Doelgericht en met een lach samenwerken. Mouwen opstropen en aan de slag. En omdat we resultaten vieren belangrijk vinden voor het teamgevoel trakteren we regelmatig zelfgebakken bolussen.
 
Onze missie: Het ontwikkelen van afdelingen en organisaties gericht op continu, succesvol en snel verbeteren van prestaties.
 
Onze visie: Pro-actief, snel en flexibel verbeteren is teamwork. Geen aparte afdelingen, maar constructief samenwerken aan duidelijke doelen. Snel bij kunnen sturen. Met actuele informatie en betere afstemming, tijdig de juiste prioriteiten kunnen stellen en beslissingen kunnen nemen.
 
Dat vraagt om continu inzicht in de voortgang van prestaties (kpi’s), ontwikkelingen in de markt en de wil om echt samen te werken. Digitalisering maakt processen en informatie steeds slimmer en sneller, maar medewerkers blijven de sleutel tot succesvol verbeteren.
 
Onze kennis: We hebben ruim 20 jaar ervaring met financiële, IT, verander- en projectmanagement opdrachten. Maar we hebben vooral veel energie, zijn communicatief, analytisch en doelgericht. Zo zijn we in staat om snel inzicht te krijgen in de uitdagingen van uw organisatie en medewerkers te enthousiasmeren. Zodat we uw strategie, stuurinformatie, de digitalisering van bedrijfsprocessen en samenwerking tijdig kunnen verbeteren.
Richting bepalen, prestaties meten én verbeteren. Transparant, haalbaar, flexibel én met een grote lach samen van ambitie naar actie! Dat is waar wij voor staan.

 

SJOERD KOUDIJS

 

 +31(0) 6 517 53 642

skoudijs@kpi-improvement.nl

/skoudijs

 
 

VAN AMBITIE
NAAR ACTIE!

 

beeldmerk