Stuurinformatie

“TIJDIG WETEN WAT U KUNT BEÏNVLOEDEN”

Als manager, maar ook als medewerker heeft u behoefte aan real time inzicht in de prestaties van uw organisatie. Begrijpbare en actiegerichte rapportages, zodat medewerkers direct kunnen bijsturen. Maar vooral ownership om met de inzichten processen te verbeteren. Met elkaar verantwoordelijk zijn voor het resultaat en weten wat er beïnvloed kan worden. Maar lukt dat ook?
 
Of is te weinig tijd, focus, kennis of samenwerking om stuurinformatie echt te laten leven in de organisatie?
 
We realiseren tijdige en begrijpbare stuurinformatie en we zetten big data om in begrijpbare rapportages. We zorgen voor andere inzichten en een dosis nieuwe energie. Waardoor medewerkers pro-actief gaan sturen op het verbeteren van processen en bedrijfsresultaten.
 
Hoe we dat doen?
Dat doen we met BI (QlikSence, Power BI), Excel of door verbetering van het ERP pakket. Maar wat we vooral doen is de analysekracht, samenwerking en het probleemoplossend vermogen van de organisatie verbeteren. En we zorgen dat finance & control een echte strategische business partner wordt, pro-actief verbonden met de organisatie.

We hebben ruime kennis van finance, control, ICT en verandermanagement en zetten dit als interim manager of adviseur in. Bijvoorbeeld als adviseur continu verbeteren, interim manager finance & ICT of projectleider Business Intelligence.
 
Voorkom dat stuurinformatie alleen begrepen wordt door uw finance & control afdeling. Realiseer resultaatgericht verbeteren door meer inzicht, betrokkenheid en samenwerking. Samen van ambitie naar actie!

 

Het resultaat

  • De organisatie is in staat sneller en flexibeler in te springen op externe en interne ontwikkelingen
  • De stuurinformatie is begrijpbaar en beschikbaar voor de gehele organisatie (BI, dashboards)
  • De Finance & Control afdeling is pro-actief verbonden met de organisatie (business control)
  • De medewerkers begrijpen hoe ze bedrijfsresultaten kunnen beïnvloeden (betrokkenheid)
  • De beschikbaarheid van stuurinformatie is beter afgestemd op de snelheid en ontwikkelingen van uw organisatie (agile)

 

SJOERD KOUDIJS

 

 +31(0) 6 517 53 642

skoudijs@kpi-improvement.nl

/skoudijs

 
 

VAN AMBITIE
NAAR ACTIE!

 

beeldmerk