Processverbetering

“GESTRUCTUREERD EN HAALBAAR VERBETEREN”

Wij ondersteunen directies en financiële afdelingen bij het gestructureerd, flexibel (agile) en snel (scrum) realiseren van procesverbeteringen. We analyseren de processen om te zien waar het efficiënter, slimmer en klantgerichter kan. Bijvoorbeeld door digitalisering (ERP, BI, big data, no-hands accounting). Of door het verbeteren van de onderlinge samenwerking en het vergroten van het probleemoplossend vermogen. Maar we zorgen ook dat nieuwe businessmodellen of kleine verbeteringen sneller geïmplementeerd kunnen worden.

Dit doen we op basis van advies of projectmanagement.

De klantwensen en prioriteiten stemmen we af en zetten dit om in actie. We houden focus en realiseren wekelijks vooruitgang. Maar het belangrijkste is wel dat we de organisatie leren om zelf gestructureerd en haalbaar te verbeteren. Waarom? Om weerstand in de toekomst te voorkomen en verbeteringen sneller door te voeren. Met als doel de concurrentie voorblijven en betere bedrijfsresultaten te realiseren.

Procesverbeteringen doorvoeren gaat namelijk makkelijker als afdelingen constructief samenwerken en zelf slimme oplossingen bedenken. Als ze weten hoe ze knelpunten in processen nu echt goed kunnen analyseren. Als ze gezamenlijk de verbeterprioriteiten bepalen en wekelijks voortgang boeken.

Samen gestructureerd en haalbaar verbeteren.

Het resultaat

  • Grote procesverbeteringen in kleine flexibele stapjes (agile & scrum)
  • Een cultuur gericht op samen processen analyseren en verbeteren
  • Succesvolle ERP en BI implementaties
  • Future proof finance

 

SJOERD KOUDIJS

 

 +31(0) 6 517 53 642

skoudijs@kpi-improvement.nl

/skoudijs

VAN AMBITIE
NAAR ACTIE!

 

beeldmerk